UtomhusHousen 2017

Det är dags att presentera ett av våra eminenta släpp för årets upplaga utav UtomhusHousen! Förra året spelade dessa gentlemän var för sig, detta året är de här för att sprida dubbel kärlek tillsammans.

Vi har återigen hämtat förstärkning från de goda vinernas, temperamentets och Ferrarins hemland. Från Italien hela vägen till Sverige och Tandådalen, låt oss få presentera den mästerliga men mystiska Remo Giugni Dj!!! Han kommer tillsammans med ett välkänt ansikte kasta höga femmor, sprida glädje och bjuda på rövar-röj. Detta är ingen mindre än vår Lurviga vän med pälsen. Mannen, myten och legenden DJ Altégo!

Söndag 23/4 Kl. 12:00

Plats: Tandådalens Wärdshus

Enstaka biljett kvar:

Pris 350:-

VIP bokningar: 0725 72 96 06

i Tandådalen, Tandådalen, vinter Tandådalen, nöje tandådalen, skoter tandådalen, Tandådalens Wärdshus UtomhusHousen

 

utomhushousen, utomhushousen 2017, Remo Giugni, Dj Altego, Altégo, DJ, vip-bord, säsongsavslutning, tandådalen, tandådalens wärdshus, afterski, fest tandådalen, säsong 16/17, sälen 2017

Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, afterski, MåndagsHousen, Wärsan, PartyPatrullen, DJ Altégo

%d bloggare gillar detta: